Ochrana osobních údajů & smluvní podmínky

Ochrana osobních údajů

Je nádherné, že jste navštívili tyto stránky. Vážím si toho a tak v žádném případě nemám zájem jakkoliv manipulovat s Vašimi osobními údaji. Těmito smluvními podmínkami se Vám zavazuji k tomu, že bez Vašeho svolení v žádném případě nepředám Vámi uvedené osobní údaje a to údaje pro registraci jakož i údaje pro fakturaci, žádné třetí osobě. Při sběru osobních údajů na těchto webových stránkách se řídím Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a všechny údaje zpracovávám v souladu s ním.

Tyto webové stránky jsou standardně zabezpečeny proti zneužití osobních údajů třetími osobami. Nejsem počítačový expert a nevím, jak přesně to funguje, ale i když tyto stránky sbírají data o Vaší návštěvě, tak jsou tyto informace chráněny před případným zneužitím třetí strany. Vložením Vašich osobních údajů na tyto stránky souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a informací o našich produktech. V případě Vašeho nesouhlasu s uchováváním Vašich osobních údajů mi napište, nebo se odhlaste v emailové korespondenci. Vaše emailové kontakty využiji, pro sdělování Vám nových informací ze světa bylinek a nových objevů. V každém emailu máte možnost se z odebírání novinek a článků odhlásit na vyznačeném místě.

Smluvní podmínky

Informace a recepty na přípravu bylinek pro urychlení uzdravení z nachlazení jsou pro ty, kdo mají čas a chuť experimentovat se sběrem bylin a jejich zpracováním. Pro ty, kteří jsou časově vytížení, slouží tyto webové stránky jako informace o zpracování bylin a o prevenci možného vzniku chorob. Pro příliš zaměstnané zájemce o bylinnou terapii připravujeme nabídku jak sušených bylin, tak také přímo hotové produkty k přímému užití, podle popsaných návodů na těchto stránkách. Tyto informace a produkty jsou doplňkem stravy a tudíž je není možné považovat za léky. Pokud jste nemocni, navštivte vašeho lékaře! Informace na těchto stránkách obsažené, v žádném případě nenahrazují a nemůžou nahradit lékařskou péči!

V případě, že chcete využít přírody a její léčivé energie k Vašemu vylepšení života, vyzkoušejte uvedené návody a recepty k uzdravování sebe i svých blízkých. Informace z tohoto webu, mohou být použity jako podpůrné a doplňkové prostředky při uzdravování se z různých potíží. Použití uvedených doporučení a návodů jakožto i bylinných směsí, je pouze a výhradně na Vás a na Vašem uvážení. Autor těchto stránek nenese žádnou odpovědnost za Vaše úspěchy či neúspěchy při užívání navrhovaných bylin, jelikož si tyto stránky a informace v nich obsažené prohlížíte sami a dobrovolně, tak tímto rozumíte všem výše uvedeným sdělením. Tyto informace jsou produktem mých vlastních praktických zkušeností, znalostí a o zkušenostech všech mých blízkých, kteří bylinky pro své uzdravování využívají.

Při nákupu námi nabízeného zboží, Vás požádáme o jeho zaplacení a zboží zasíláme Českou poštou až po úplném zaplacení nebo na dobírku. Stoprocentně garantujeme možnost vrácení peněz v případě, že nejste spokojeni s dodaným zbožím. Pak v takovém případě zašlete na naši adresu zboží, se kterým nejste spokojeni a my Vám vrátíme peníze na Váš účet. To ale jen v případě, že je zboží neponičené a s celým původním obsahem. Děkujeme za pochopení.

nrp2-2-nrp-728x90-g.gif

Share Button

Leave a Reply